Tornador® Towel

КЪРПА ЗА ПОДСУШАВАНЕ

 

АРТ. №: 877 900


  • изключително голяма абсорбция
  • поема 50% повече вода
  • три пъти по-голяма скорост на попиване
  • почиства без да оставя черти и власинки
  • устойчива на масла и грес

Новият продукт – кърпа за подсушаване Tornador® Towel е супер абсорбираща. Тя поема до 50% повече вода и три пъти по-бързо от традиционните кожени материи за миене и сушене. Кърпата Tornador® Towel се пере в пералня до 30° C и е устойчива на повечето масла, греси и химикали. Разработена е специално за щадящо подсушаване на всякакви нараними повърхности, без остатъчни черти и власинки.
Новият тип кърпа Tornador® Towel е перфектно допълнение при работа с пистолет за почистване Tornador®-Gun Z-010 или Tornador® BLACK Z-020. С тази кърпа течности незабавно се абсорбират без абсолютно никакъв остатък. Гарантира блестяща повърхност чрез подсушаване без остатъчни черти и власинки.

Разработената специално за поемане на големи количества течност кърпа за подсушаване Tornador® Towel сериозно превъзхожда качествата на познатите кожени гюдерии. Тя поема три пъти по-бързо до 50% повече вода. С размера 66 x 43 cm е специално предназначена за професионално работещите в дитейлинга*. Спестеното време е пари, тази кърпа трябва по-рядко да се изцежда. Предимство е и липсата на остъчни следи, както и устойчивостта на пране в пералня до 30°C. Отдавна е общоприето да се предпочитат професионални техники дори за собствени лични нужди. С въвеждането на втория размер кърпа 43 x 32cm се отговаря на потребностите и на тези клиенти.

*детайлинг – технология за основно почистване с реновиращо-възстановяващ ефект

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СНИМКИ:
ПРИЛОЖЕНИЯ: