За нас:

Мина време от едно ново начало през 2005-та.
Тогава решихме, че си струва да се занимаваме единствено  с неща, които реално и смислено решават истински проблеми;  с неща, които внасят качество и по-класен стандарт в живота ни.

Убедихме се, че това е необходимо на всички ни в България, за да се  откъснем от стария модел на бедност и посредствени шаблони.

Смятаме че за една действаща икономика е нужно сътрудничество,  а не подвеждащи реклами-полуистини за съмнителни продукти или  внушени „проблеми“.

Това, което ежедневно ни дава смисъл и достойнство, е да осигурим  качествена, отговорна и компетентна услуга, с лична грижа за хората.  Да сме номер 1 в това е най-мощният ни стимул. Струва си стремежът единствено към най-доброто, което може да бъде направено.

В момента сме организирали дейността си чрез новото ни акционерно  дружество ProMotus Inc., но мнозина в страната ни знаят даже и по малки имена, вече близо 20 години.

PROMOTUS AD

Contact person: Georgi Penev
Mail: hq@promotus-inc.com
Tel. 082 82 01 01

История:

Предмет на наши изследвания и последващо представяне в България са технически и химически продукти, технологии и ноу-хау за света на авто-техниката. Специалният ни акцент са иновации от по-високи технологични нива и с пряко приложение в ежедневието.

Ориентирани сме към хората, търсещи да получат нещо ново, нещо професионално и нещо повече. Амбициите ни са за премиум персонално обслужване плюс максимални технически, естетически или бизнес резултати за нашите доверители.

Целта ни е да създадем общност за постоянна поддръжка и обмен на техническа, потребителска и бизнес информация.

За нас в света днес доверието е единствената солидна основа за утрешни планове. Първата стъпка към това е комуникацията – този сайт цели информиране на българския потребител като за начало на такава комуникация. Тя е най-продуктивна, когато е двупосочна, затова приветстваме насрещни въпроси и предложения.

Нашата мисия:

Историята на продуктовата гама Торнадор е история на едно изобретение в развитие, довело до съществен ъпгрейд на цяла една индустрия. Началото беше през 2008 година, а двигателят и до днес е германската фирма „Bendel Werkzeuge”.

Още с началната си поява пред масовата публика на авто-изложението във Франкфурт, първият пневматичен уред Торнадор предизвика смайване и сериозен интерес с уникалните си възможности за почистване – активно действие, полусухо пране, обработка на недостъпни зони, прочистване на обеми с извличане на замърсявания от дълбочина …. и това не може да даде пълно описание на неща, които задължително трябва да се видят на практика. Заповядайте.

Нашите марки: