Доставка и рекламации

Цената на доставката се определя от куриера (Спиди или Еконт).
За поръчки над 100 лв доставката е за сметка на изпращача и е до офис на куриер (Спиди или Еконт).
Доставката се извършва в срок до два работни дни от получаване на
потвърждението на заявката.
Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.
Доставките се извършват в срок от 1 до 7 дни след като наш служител се свърже с клиента по телефона.

Общи условия за ползване
Отказ от стока. По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за връщане на стоката се поемат от клиента.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена
3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
4. Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие Tornador Магазин си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.
5. Поръчките се оформят като дискретни пакети с непрозрачна опаковка. Куриерите не знаят какво има в доставяния пакет, тъй като ние държим на Вашата анонимност и не даваме информация за принадлежностите в пратката.
6. С използването на сайта, вие се съгласявате да получавате информативни, реклмани, промоционални и не само SMS съобщения, както и по различни канали като Facebook Messenger, Viber, WhatsApp и др.

Типове плащания
Разплащания при пазаруване в Tornador Магазин ви дава възможност да закупите продукт онлайн, ползвайки един начин за разплащане:
• С наложен платеж
При разплащане чрез наложен платеж
В този случай вие поръчвате стока онлайн и я заплащате при доставка до вашия дом или офис, директно на куриера, доставил пратката ви
При доставка, заедно с опакованата пратка, вие получавате и издадена фактура на юридическо или физическо лице за стойността на покупката, касова бележка и товарителница. Необходимо е да удостоверите с подпис, че сте получили пратката и съпътстващата я документация.